Det fungerer – og aflaster – i en stresset hverdag

Godt·Nemt·Billigt·Sikkert

Få det til at fungere i praksis:

  • få en høj, ensartet kvalitet – hver gang
  • tilbered mad i forvejen på stille dage/tidspunkter
  • opbevar tilberedt mad sikkert i dagevis, ugevis eller endda flere måneder
  • færdiggør mad på kort tid lige før servering
  • tilbered direkte fra frost med minimalt kvalitetstab
  • tilpas varmholdelse og genopvarmning (hvis ønsket) så maden taber minimal kvalitet

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *