Godt·Nemt·Billigt·Sikkert
Få det til at fungere i praksis:
- få en høj, ensartet kvalitet – hver gang
- tilbered mad i forvejen på stille dage/tidspunkter
- opbevar tilberedt mad sikkert i dagevis, ugevis eller endda flere måneder
- færdiggør mad på kort tid lige før servering
- tilbered direkte fra frost med minimalt kvalitetstab
- tilpas varmholdelse og genopvarmning (hvis ønsket) så maden taber minimal kvalitet
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.