And, hel 62° *
Meget mørt (kan trækkes fra benet) og meget saftigt. God andesmag.
Dette er GRUNDTILBEREDNINGEN (uden bruning). Resultatet bliver lidt mindre rødt efter bruning.
Andre tykkelser skal have samme tilberedning: På grund af den lange tilberedningstid spiller mindre forskelle i tykkelse ikke nogen væsentlig rolle for tilberedningstiden.
∆T = 0
- Salt med 1% salt i forhold til kødets vægt.
- Start ovnen med denne opskrift (der bruges ikke indstikstermometer til denne opskrift).
- Sæt kødet ind når ovnen er klar.
- FORVARMNING: DAMP: 100%, 62°, blæser4.
- PÅFYLDNING.
- DAMP: 100%, 62°, 14:00, blæser4.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.