Brune flæskesvær 210° *
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 365
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 366
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 408
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 409
Bruning af flæskesvær, der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning for at mørne sværen.
Bruning efter flæskesværene først er tilberedt efter opskriften "Flæskesvær 85°". Efter bruning skal sværene spises straks, eller afkøles på en rist før de kan opbevares i en lufttæt beholder. Sværene kan evt. lunes i en varm ovn 5 min før servering.
Salt sværene grundigt (saltet holdes bedst på plads hvis man salter mens de er varme fra grundtilberedningen).
Læg sværene på hulplader.
Start ovnen med denne opskrift.
Sæt pladerne ind når ovnen er klar.
Samlet ovntid for denne opskrift
Ovntiden er den der er angivet i titlen og er uafhængig af stykkernes tykkelse.
Opskrift
- Salt sværene grundigt (saltet holdes bedst på plads hvis man salter mens de er varme fra grundtilberedningen).
- Læg sværene på hulplader.
- Start ovnen med denne opskrift.
- Sæt pladerne ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
Bruning EFTER denne opskrift er udført
Læg sværene lige på pladerne hvis et lige resultat ønskes.
Giv evt. ekstra tid, hvis mange plader i ovnen.
Anvendt holdetid
(ikke relevant)
Beregnet max. holdbarhed
Resultatet kan gemmes i op til 21 dag(e) på køl ifgl. FVST/SiTTi.

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.