Brune portion tynd 270° *
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 365
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 366
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 408
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 409
Bruning af portionsstykker (på 1-2 cms tykkelse), der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning. Hvis muligt: vend stykkets serveringsside nedad på pladen (her bliver det brunet mest).
Bruning efter at stykket er tilberedt først!
Salt evt. lidt ekstra.
Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
Sæt maden ind når ovnen er klar.
Samlet ovntid for denne opskrift
Ovntiden er den der er angivet i titlen og er uafhængig af stykkernes tykkelse. Hvis ovnen er helt fyldt, kan man lægge 20-30% tid til for at ovnen kan nå at varme ordentligt op når maden er kommet ind.
Opskrift
- Salt evt. lidt ekstra.
- Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
- Sæt maden ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
Bruning EFTER denne opskrift er udført
Anvendt holdetid
(ikke relevant)
Beregnet max. holdbarhed
Resultatet er ikke sikkert ifgl. FVST/SiTTi.

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.