Brune portion tynd 270° *
Bruning af portionsstykker (på 1-2 cms tykkelse), der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning.
Bruning efter at stykket er tilberedt først!
Samlet ovntid for denne opskrift
00:03 for et (ikke relevant) cm tykt stykke (opvarmningstid på (ikke relevant) + holdetid på (ikke relevant))
∆T = 0
Opskrift
- Salt evt. lidt ekstra.
- Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
- Sæt maden ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
- FORVARMNING: VARMLUFT: 0%, 280°, blæser4.
- PÅFYLDNING.
- VARMLUFT: 0%, 270°, 00:03, blæser4.
Bruning EFTER denne opskrift er udført
(ikke relevant)
Anvendt holdetid
(ikke relevant)
Beregnet max. holdbarhed
(ikke relevant)
Fra SiTTi sitti.foedevarestyrelsen.dk/varmebehandling, hentet (ikke relevant)
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.