Brune steg mellem 230° *
Bruning af mellemstore stege som cuvette eller lammeculotte, der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning. Hvis muligt: vend stykkets serveringsside nedad på pladen (her bliver det brunet mest).
Bruning efter stegen er tilberedt først!
![](https://i0.wp.com/www.bedresikkermad.dk/wp-content/uploads/2024/07/steg-mellem_brunet_230-0010_PROF.jpg?fit=1000%2C1000&ssl=1)
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.