Laks, portion med bruning *
Ret saftigt med tydelig skorpe.
Opskriftsprogrammet vil her først brune fisken ved høj varme, og derefter skrue ned og fortsætte indtil fisken når en kernetemperatur på 35°. Når fisken tages ud, vil kernetemperaturen stige til godt 53°.
OBS - OBS! Det er meget vigtigt at tage maden ud af oven med det samme når tiden er gået, og ovnen melder færdig. Ellers vil maden blive overtilberedt.
![](https://i0.wp.com/www.bedresikkermad.dk/wp-content/uploads/2024/05/laks_Fisk_Grille_RationalStandard_KT35_PROF.jpg?fit=1000%2C798&ssl=1)
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.