Rullepølse 64°*

Rullepølse 64° *




Ret mørt med god tyggemodstand og meget saftigt. Afbalanceret smag af gris. Fedtet er noget tilberedt.

Rullepølsen kan presses efter tilberedning (eller man kan lade være så den forbliver oval).

Et par timer fra eller til giver ikke stor forskel i resultatet med så lang tilberedning. Så man kan vælge at gøre det hvis det passer bedre.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *