Sveskemos 90°*

Sveskemos 90° *




Blød og lidt klistret mos, der stadig har lidt struktur og mange sveske-dele, samt et sødt, frisk bid.

Her er brugt disse vægtprocenter: Svesker 100%, vand 60%, sukker (med vaniljekorn) 20%, citron saft og skal 10%. Se evt. mere detaljeret opskrift her: Sveskemos.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *