Tilføj servicepartner

Man kan tilføje en servicepartner i Connected Cooking, så en ekstern konsulent – som f.eks. Karsten Tanggaard karsten@bedresikkermad.dk – kan hjælpe med vejledning, administration og nye opskrifter til ovnen.

Tilføjelsen består af to opgaver

  1. Ovnens EJER skal gå til ConnectedCooking og tilføje servicepartneren. Herefter skal ovnens ejer ikke gøre mere.
  2. Servicepartneren får en mail med en invitation, og tilknytter sig derefter ejerens ovn.

Herefter kan ovnens ejer bede servicepartneren om at udføre opgave (fjernbetjent) på ovnen, revidere eller tilføje nye opskrifter mm.

Ejeren kan til enhver tid slette servicepartnerens konto og dermed lukke for dennes adgang til ejerens ovn via ConnectedCooking.

EJERENS OPGAVE: Tilføj servicepartneren i ConnectedCooking

Gå til Administration (Tandhjul), Bruger, Invites


Klik på + Invite

Klik på Servicepartner

Udfyld data. Under ”Gruppeoplysninger” skal du klikke i feltet for de(n) ovne som servicepartneren skal have adgang til. Klik så på Inviter

Hvis du vil bruge mig (Karsten Tanggaard fra BedreSikkerMad) som servicepartner, skal du bruge disse data:

FornavnKarsten
EfternavnTanggaard
E-mailkonsulent@bedresikkermad.dk

Servicepartneren er nu inviteret, og en mail er sendt til den opgivne email.

Giv evt. besked til servicepartneren, så denne ved at der venter en opgave (se næste afsnit):

SERVICEPARTNERENS OPGAVE: Færdiggør oprettelse af konto

Gå til postboksen hvor mailen skal dukke op

Klik på linket i mailen – det vil gå til Connected Cooking og oprette den nye konto.
OBS! Hvis du er logget ind på ConnectedCooking, så log ud først.

Udfyld felterne og klik Acceptér invitation

En login-skærm åbnes. Indtast email og klik Fortsæt

Indtast adgangskode og klik Log ind

Vælg Netværksforbindelse og service og klik Fortsæt

Vælg område og klik Fortsæt

Tilføj evt. flere detaljer om dig selv, og klik Udført

Connected Cooking åbner nu med den nye bruger.


BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.