Varmhold 60° lav
Varmholdelse med damp af tilberedninger, der er tilberedt til en kernetemperatur op til 70°.
Brug låg hvis madens overflade er sprød og ikke skal blive for blød.
OBS - Maden må maksimalt varmholdes i 3 timer ved denne temperatur.
∆T = 0
- (Indstikstermometer skal ikke bruges).
- Sæt maden ind når ovnen er klar.
- FORVARMNING: DAMP: 100%, 60°, blæser4.
- PÅFYLDNING.
- DAMP: 100%, 60°,3:00, blæser4.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.