Varmhold 60° lav

Varmhold 60° lav




Varmholdelse med damp af tilberedninger, der er tilberedt til en kernetemperatur op til 70°.

Brug låg hvis madens overflade er sprød og ikke skal blive for blød.

OBS - Maden må maksimalt varmholdes i 3 timer ved denne temperatur.

Samlet ovntid for denne opskrift
(ikke relevant) for et 0 cm tykt stykke (opvarmningstid på (ikke relevant) + holdetid på 01:00)

∆T =  0

Opskrift
  1. (Indstikstermometer skal ikke bruges).
  2. Sæt maden ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
  1. FORVARMNING: DAMP: 100%, 60°, blæser4.
  2. PÅFYLDNING.
  3. DAMP: 100%, 60°,3:00, blæser4.
Program-fil til Rational iCombi Pro Program-fil til Rational iCombi Classic Program-fil til Rational SelfCookingCenter
Bruning EFTER denne opskrift er udført
(ikke relevant)
Anvendt holdetid
01:00
Beregnet max. holdbarhed
Resultatet kan gemmes i op til 21 dag(e) på køl ifgl. FVST/SiTTi.
Fra SiTTi sitti.foedevarestyrelsen.dk/varmebehandling, hentet (ikke relevant)




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *