Varmhold 70° mellem
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 365
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 366
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 408
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 409
Varmholdelse med damp af tilberedninger, der er tilberedt til en kernetemperatur mellem 70° og 80°.
Brug låg hvis madens overflade er sprød og ikke skal blive for blød.
(Indstikstermometer skal ikke bruges).
Sæt maden ind når ovnen er klar.
Samlet ovntid for denne opskrift
(ikke relevant) for et 0 cm tykt stykke (opvarmningstid på (ikke relevant) + holdetid på 01:00)
Opskrift
- (Indstikstermometer skal ikke bruges).
- Sæt maden ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
Bruning EFTER denne opskrift er udført
Beregnet max. holdbarhed
Resultatet kan gemmes i op til 21 dag(e) på køl ifgl. FVST/SiTTi.

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.