Varmhold 80° høj
Varmholdelse med damp af tilberedninger, der er tilberedt ved mindst 80°.
Brug låg hvis madens overflade er sprød og ikke skal blive for blød.
Samlet ovntid for denne opskrift
(ikke relevant) for et 0 cm tykt stykke (opvarmningstid på (ikke relevant) + holdetid på 01:00)
∆T = 0
Opskrift
- (Indstikstermometer skal ikke bruges).
- Sæt maden ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
- FORVARMNING: DAMP: 100%, 80°, blæser4.
- PÅFYLDNING.
- DAMP: 100%, 80°,3:00, blæser4.
Bruning EFTER denne opskrift er udført
(ikke relevant)
Anvendt holdetid
01:00
Beregnet max. holdbarhed
Resultatet kan gemmes i op til 21 dag(e) på køl ifgl. FVST/SiTTi.
Fra SiTTi sitti.foedevarestyrelsen.dk/varmebehandling, hentet (ikke relevant)
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.