Blæksprutte, 8 armet 77° *
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 365
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 366
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 408
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 409
Tilberedt, mørt og saftigt med et meget fast bid. Fyldig smag af skaldyr. Mørkerødt, mørt og helt blødt skind der næsten er gået i opløsning (kan let gnides af hvis man vil).
Godt 60% safttab.
Kan tilberedes direkte fra frost på samme måde.
Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her
Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her:
login.

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.