Lammefilet 60°*

Lammefilet 60° *




Helt jævnt rosa kød, mørt, blødt og meget saftigt. Middelkraftig lammesmag. Lammefileten er en lammekrone, hvor benene og fedtlaget er fjernet, og resultatet bliver mere mørt og jævnt end den samme tilberedning af ryggen med ben Lammeryg 60°.

Dette er GRUNDTILBEREDNINGEN (uden bruning). Resultatet bliver lidt mindre rødt efter bruning.

Svind ved tilberedning ca. 10%, ekstra svind ved bruning ca. 11%.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *