Medisterpølse 60° *
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 365
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 366
Warning: Undefined variable $opskriften_er_aendret in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 408
Warning: Undefined variable $dato in /customers/5/f/0/bedresikkermad.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyad-2-child/recipe-template.php on line 409
Svagt rosa skær. Mørt og meget saftigt, med fint bid. Skindet er en anelse sejt før bruning. Kødet bliver lysegråt efter bruning, og skindet bliver spørdt med et knæk.
Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her
Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her:
login.

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.