Is-opskrifter

FotoOpskriftsnavnTypeTotalvægtIsmaskinePortionerSukkerFedtMSNFTørstof totaltKildeKommentarGrundopskriftTilsat smagFremgangsmådeFoto1Foto2Kommentar1Kommentar2
JordbærFlødeis1.196 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
  • 436 g Mælk, sød 3,25%
  • 66 g Skummetmælkspulver
  • 22 g Druesukker
  • 71 g Sukker med vaniljekorn
  • 5 g Cremodan 500 Coldline
  • 225 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 334 g Jordbær
  • 43 g Sukker
  • 43 g Vand
  1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
JordbærFlødeis2.391 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
  • 871 g Mælk, sød 3,25%
  • 132 g Skummetmælkspulver
  • 44 g Druesukker
  • 141 g Sukker med vaniljekorn
  • 11 g Cremodan 500 Coldline
  • 450 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 669 g Jordbær
  • 86 g Sukker
  • 86 g Vand
  1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
JordbærFlødeis693 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
  • 253 g Mælk, sød 3,25%
  • 38 g Skummetmælkspulver
  • 13 g Druesukker
  • 41 g Sukker med vaniljekorn
  • 3 g Cremodan 500 Coldline
  • 130 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 194 g Jordbær
  • 25 g Sukker
  • 25 g Vand
  1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
JordbærFlødeis1.387 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
  • 505 g Mælk, sød 3,25%
  • 77 g Skummetmælkspulver
  • 26 g Druesukker
  • 82 g Sukker med vaniljekorn
  • 6 g Cremodan 500 Coldline
  • 261 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 388 g Jordbær
  • 50 g Sukker
  • 50 g Vand
  1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
JordbærFlødeis2.080 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
  • 758 g Mælk, sød 3,25%
  • 115 g Skummetmælkspulver
  • 38 g Druesukker
  • 123 g Sukker med vaniljekorn
  • 9 g Cremodan 500 Coldline
  • 391 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 582 g Jordbær
  • 75 g Sukker
  • 75 g Vand
  1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Koldskåls-is med marcipanFlødeis1.212 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )Bengtson og Bohn: Is hele året, s. 64GRUNDOPSKRIFT
  • 171 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
  • 134 g Rørsukker med vaniljekorn
  • 428 g Mælk, kærne
  • 10 g Citronsaft
  • 428 g Mælk, tyk 3,5%
TILSAT SMAG
  • 92 g Marcipan
  1. Blend alt sammen.
Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
Koldskåls-is med marcipanFlødeis2.424 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )Bengtson og Bohn: Is hele året, s. 64GRUNDOPSKRIFT
  • 342 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
  • 269 g Rørsukker med vaniljekorn
  • 855 g Mælk, kærne
  • 20 g Citronsaft
  • 855 g Mælk, tyk 3,5%
TILSAT SMAG
  • 183 g Marcipan
  1. Blend alt sammen.
Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
Koldskåls-is med marcipanFlødeis703 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )Bengtson og Bohn: Is hele året, s. 64GRUNDOPSKRIFT
  • 99 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
  • 78 g Rørsukker med vaniljekorn
  • 248 g Mælk, kærne
  • 6 g Citronsaft
  • 248 g Mælk, tyk 3,5%
TILSAT SMAG
  • 53 g Marcipan
  1. Blend alt sammen.
Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Koldskåls-is med marcipanFlødeis1.406 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )Bengtson og Bohn: Is hele året, s. 64GRUNDOPSKRIFT
  • 198 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
  • 156 g Rørsukker med vaniljekorn
  • 496 g Mælk, kærne
  • 11 g Citronsaft
  • 496 g Mælk, tyk 3,5%
TILSAT SMAG
  • 106 g Marcipan
  1. Blend alt sammen.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Koldskåls-is med marcipanFlødeis2.109 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )Bengtson og Bohn: Is hele året, s. 64GRUNDOPSKRIFT
  • 298 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
  • 234 g Rørsukker med vaniljekorn
  • 744 g Mælk, kærne
  • 17 g Citronsaft
  • 744 g Mælk, tyk 3,5%
TILSAT SMAG
  • 159 g Marcipan
  1. Blend alt sammen.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Mango/passionsfrugtFlødeis1.205 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
  • 415 g Mælk, sød 3,25%
  • 35 g Skummetmælkspulver
  • 20 g Druesukker
  • 69 g Sukker med vaniljekorn
  • 5 g Cremodan 500 Coldline
  • 247 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 277 g Mango
  • 158 g Passionsfrugtsaft
  • 30 g Sukker
  1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time)Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
Mango/passionsfrugtFlødeis2.409 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
  • 830 g Mælk, sød 3,25%
  • 69 g Skummetmælkspulver
  • 40 g Druesukker
  • 138 g Sukker med vaniljekorn
  • 10 g Cremodan 500 Coldline
  • 494 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 553 g Mango
  • 316 g Passionsfrugtsaft
  • 59 g Sukker
  1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
Mango/passionsfrugtFlødeis699 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
  • 241 g Mælk, sød 3,25%
  • 20 g Skummetmælkspulver
  • 11 g Druesukker
  • 40 g Sukker med vaniljekorn
  • 3 g Cremodan 500 Coldline
  • 143 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 160 g Mango
  • 92 g Passionsfrugtsaft
  • 17 g Sukker
  1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Mango/passionsfrugtFlødeis1.397 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
  • 481 g Mælk, sød 3,25%
  • 40 g Skummetmælkspulver
  • 23 g Druesukker
  • 80 g Sukker med vaniljekorn
  • 6 g Cremodan 500 Coldline
  • 287 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 321 g Mango
  • 183 g Passionsfrugtsaft
  • 34 g Sukker
  1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Mango/passionsfrugtFlødeis2.096 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
  • 722 g Mælk, sød 3,25%
  • 60 g Skummetmælkspulver
  • 34 g Druesukker
  • 120 g Sukker med vaniljekorn
  • 9 g Cremodan 500 Coldline
  • 430 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 481 g Mango
  • 275 g Passionsfrugtsaft
  • 52 g Sukker
  1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
  2. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Matcha (grøn te)Flødeis1.204 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
  • 803 g Mælk, sød 3,25%
  • 67 g Skummetmælkspulver
  • 38 g Druesukker
  • 134 g Sukker med vaniljekorn
  • 10 g Cremodan 500 Coldline
  • 268 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 19 g Matcha (grøn te-pulver)
  1. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
Matcha (grøn te)Flødeis2.408 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
  • 1605 g Mælk, sød 3,25%
  • 134 g Skummetmælkspulver
  • 76 g Druesukker
  • 268 g Sukker med vaniljekorn
  • 19 g Cremodan 500 Coldline
  • 535 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 38 g Matcha (grøn te-pulver)
  1. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
Matcha (grøn te)Flødeis698 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
  • 466 g Mælk, sød 3,25%
  • 39 g Skummetmælkspulver
  • 22 g Druesukker
  • 78 g Sukker med vaniljekorn
  • 6 g Cremodan 500 Coldline
  • 155 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 11 g Matcha (grøn te-pulver)
  1. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Matcha (grøn te)Flødeis1.397 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
  • 931 g Mælk, sød 3,25%
  • 78 g Skummetmælkspulver
  • 44 g Druesukker
  • 155 g Sukker med vaniljekorn
  • 11 g Cremodan 500 Coldline
  • 310 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 22 g Matcha (grøn te-pulver)
  1. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
Matcha (grøn te)Flødeis2.095 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
  • 1397 g Mælk, sød 3,25%
  • 116 g Skummetmælkspulver
  • 67 g Druesukker
  • 233 g Sukker med vaniljekorn
  • 17 g Cremodan 500 Coldline
  • 466 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 33 g Matcha (grøn te-pulver)
  1. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
StracciatellaFlødeis1.205 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
  • 721 g Mælk, sød 3,25%
  • 60 g Skummetmælkspulver
  • 34 g Druesukker
  • 69 g Sukker med vaniljekorn
  • 9 g Cremodan 500 Coldline
  • 103 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 343 g Chocolade 70%
  1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
  2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
  3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
  4. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
Tilsæt chokoladestykkerne de sidste minutter.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
StracciatellaFlødeis2.409 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
  • 1441 g Mælk, sød 3,25%
  • 120 g Skummetmælkspulver
  • 69 g Druesukker
  • 137 g Sukker med vaniljekorn
  • 17 g Cremodan 500 Coldline
  • 206 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 686 g Chocolade 70%
  1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
  2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
  3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
  4. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
StracciatellaFlødeis699 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
  • 418 g Mælk, sød 3,25%
  • 35 g Skummetmælkspulver
  • 20 g Druesukker
  • 40 g Sukker med vaniljekorn
  • 5 g Cremodan 500 Coldline
  • 60 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 199 g Chocolade 70%
  1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
  2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
  3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
  4. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning.
StracciatellaFlødeis1.397 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
  • 836 g Mælk, sød 3,25%
  • 70 g Skummetmælkspulver
  • 40 g Druesukker
  • 80 g Sukker med vaniljekorn
  • 10 g Cremodan 500 Coldline
  • 119 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 398 g Chocolade 70%
  1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
  2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
  3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
  4. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning.
StracciatellaFlødeis2.096 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
  • 1254 g Mælk, sød 3,25%
  • 105 g Skummetmælkspulver
  • 60 g Druesukker
  • 119 g Sukker med vaniljekorn
  • 15 g Cremodan 500 Coldline
  • 179 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
  • 597 g Chocolade 70%
  1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
  2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
  3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
  4. GRUNDISEN: Afvej
    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
    – Kande: Fløde
  5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
  6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
  7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
  8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
  9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning.
VaniljeFlødeis1.203 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
  • 814 g Mælk, sød 3,25%
  • 68 g Skummetmælkspulver
  • 39 g Druesukker
  • 136 g Sukker med vaniljekorn
  • 10 g Cremodan 500 Coldline
  • 271 g Fløde 38%
TILSAT SMAG
    1. GRUNDISEN: Afvej
      – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
      – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
      – Kande: Fløde
    2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
    3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
    4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
    5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
    6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
    Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
    VaniljeFlødeis2.406 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
    • 1627 g Mælk, sød 3,25%
    • 136 g Skummetmælkspulver
    • 77 g Druesukker
    • 271 g Sukker med vaniljekorn
    • 19 g Cremodan 500 Coldline
    • 542 g Fløde 38%
    TILSAT SMAG
      1. GRUNDISEN: Afvej
        – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
        – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
        – Kande: Fløde
      2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
      3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
      4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
      5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
      6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
      Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
      VaniljeFlødeis698 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
      • 472 g Mælk, sød 3,25%
      • 39 g Skummetmælkspulver
      • 22 g Druesukker
      • 79 g Sukker med vaniljekorn
      • 6 g Cremodan 500 Coldline
      • 157 g Fløde 38%
      TILSAT SMAG
        1. GRUNDISEN: Afvej
          – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
          – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
          – Kande: Fløde
        2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
        3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
        4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
        5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
        6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
        Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
        VaniljeFlødeis1.395 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
        • 944 g Mælk, sød 3,25%
        • 79 g Skummetmælkspulver
        • 45 g Druesukker
        • 157 g Sukker med vaniljekorn
        • 11 g Cremodan 500 Coldline
        • 315 g Fløde 38%
        TILSAT SMAG
          1. GRUNDISEN: Afvej
            – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
            – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
            – Kande: Fløde
          2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
          3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
          4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
          5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
          6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
          Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
          VaniljeFlødeis2.093 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
          • 1416 g Mælk, sød 3,25%
          • 118 g Skummetmælkspulver
          • 67 g Druesukker
          • 236 g Sukker med vaniljekorn
          • 17 g Cremodan 500 Coldline
          • 472 g Fløde 38%
          TILSAT SMAG
            1. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.